alphabetical arrow-down arrow-right download email fax filter link logo-decorativi-sanmarcologo-decorativi-sanmarco_old logo-sanmarco marker pagenav-grid pagenav-left pagenav-right pin play search share slider-arrow-left slider-arrow-right social-facebook social-googleplus social-linkedin social-pinterest social-twitter social-youtube telephone texture web wsd

DEKORATIVNI ZAVRŠNI PREMAZ ZA ENTERIJERE – ZA RAZNE VRSTE POVRŠINA - S IZGLEDOM METALA

16.05.2017

GRIMANI je dekorativno sredstvo za završnu obradu raznovrsnih površina savremene arhitekture premazivanjem i dekorisanjem.

 

GRIMANI odlično prijanja i jako je fleksibilan pri korišćenju. Ne samo da se za pregradne zidove i tipične površine u stanovima postiže rezultat kao kod pravog modnog dizajna, već je to isto slučaj i sa dopunskim predmetima u tim prostorijama, senilima, konzolama, okvirima i sitnim nameštajem.

Ovi predmeti dobiće novu živost u vidu elegantne teksture mekih odsjaja, u rasponu od polusjajnih pa sve do briljantnih, ovisno o uglu upadnog svetla. GRIMANI omogućuje postizanje brojnih estetskih efekata uz veliku lakoću primene.

Pretplatite se na newsletter

Ostanite u toku sa svim novostima u vezi sa Decorativi San Marco