alphabetical arrow-down arrow-right download email fax filter link logo-decorativi-sanmarcologo-decorativi-sanmarco_old logo-sanmarco marker pagenav-grid pagenav-left pagenav-right pin play search share slider-arrow-left slider-arrow-right social-facebook social-googleplus social-linkedin social-pinterest social-twitter social-youtube telephone texture web wsd

FARBE 2016: COLORIFICIO SAN MARCO PREDSTAVLJA NOVU LINIJU DEKORATIVNIH BOJA

01.03.2016

Colorificio San Marco, vodeća italijanska firma u proizvodnji dekorativnih boja i farbi u građevini, predstaviće svoje proizvode na sajmu Farbe Ausbau&Fassade 2016 u Monaku sa brojnim novitetima. Ova firma, kao izraz „Made in Italy“, nastavlja da na tržište predstavlja nove, inovativne i tehnološki napredne proizvode koji ne zagađuju životnu sredinu i koji su plod dugogodišnjih istraživanja.  

Ističemo da je  u 2016. godini Colorificio San Marco promenio izgled kompletne LINIJE DEKORATIVNIH BOJA: elegantna i suštinska izmena koja odražava klasu, ličnost i neosporan šarm ovih završnih obrada: to je mnogo više od palete proizvoda. To je niz kreativnih rešenja koja zadovoljavaju najrazličitije potrebe, kada je reč o stilu i uređenju enterijra. Na tamnoj, ujednačenoj pozadini pojavljuje se kontura Palazzo Ducale, simbola Venecije, u čast ovog voljenog grada u kojem je otpočela istorija kompanije.

Nova linija dekorativnih boja - preko 30 dekorativnih boja, 50 tekstura, 1500 farbi - savršeno se uklapaju kako sa minimalističkim, strogim enterijerom, kojeg odlikuju tamne boje, tako i sa svetlim prostorijama u kojima dominira jasnoća mermera i metala. Stil i elegancija nisu jedine karakteristike kvaliteta koji odlikuju ovu liniju. Odlikuju je i skrivene karakteristike koje su podjednako važne: otpornost, bezbednost i visok kvalitet, proizvod dugogodišnjeg rada u oblasti dizajna i razvoja, što je podrazmelo ispitivanja u laboratoriji kako na sirovinama tako i na gotovim proizvodima.

U poslednjih pet godina, Colorificio San Marco nastavio je da raste i osvaja nova tržišta zahvaljujući velikim investicijama u istraživanje i razvoj, obrazovanje i u usluge i opremu za tržište, uvek pažljivo prateći najnovije trendove u Italiji i u inostranstvu.

 

Pretplatite se na newsletter

Ostanite u toku sa svim novostima u vezi sa Decorativi San Marco