alphabetical arrow-down arrow-right download email fax filter link logo-decorativi-sanmarcologo-decorativi-sanmarco_old logo-sanmarco marker pagenav-grid pagenav-left pagenav-right pin play search share slider-arrow-left slider-arrow-right social-facebook social-googleplus social-linkedin social-pinterest social-twitter social-youtube telephone texture web wsd

Decorativi San Marco

Spektar beskrajnih mogućnosti.

Nisu samo proizvodi:
kreacije, okruženje, emocije

Posvećenost istraživanju i proučavanju novih sistema za lakiranje i farbanje je podstakla Colorificio San Marco da prevaziđe koncept gotovog proizvoda i razvije sopstvenu ponudu nudeći prave ekskluzivne kreacije koje odgovaraju nazahtevnijim prilagođavanjima i mogu realizovati karakteristično stambeno okruženje koje nije samo dekorativno nego nosi i emotivni naboj.

Boja u različitim primenama i unapređenju materijala predstavlja stoga kompleksan simbolički sistem koji je integralni deo stambenog prostora i utiče na realizaciju jer insistira upravo na realizaciji između individualnog i ambijenta. U okviru iste arhitekture, boja oživljava prostor i otkriva njegovu pravu prirodu, definiše stil, karakter i atmosferu.

Linija proizvoda za uređenje san marco

Linija proizvoda za Uređenje San Marco

Unutrašnji završni radovi

Spektar beskrajnih mogućnosti

Snaga ponude San Marco je u širokom spektru mogućnosti izbora između proizvoda različitog tehnološkog sadržaja, koji nudi različita rešenja za sve sve vrste intervencija.

Stoga je od fundamentalne važnosti kombinacija izbora rešenja za lakiranje i farbanje, kreativni unos i besprekorne intervencije. Bilo da se koristi četka, mistrija, sunđer ili neki drugi alat, proizvod se nanosi do savršenstva s obzirom da proizvod odgovara zahtevima za nanošenje i gradilišta.

S obzirom da percepcija savršenstva i lepog zavisi od ukusa, odabranog stila i karaktera naručioca, razvijena je skoro neiscrpna raznolikost rešenja, od najklasičnijih, kao što je venecijanski gips, do najsavremenijih koje se poigravaju sa prelamanje svetlosti, ili do još inovativnijih koje reprodukuju cement ili oksidisane metale. Osim toga, asortiman je dodatno obogaćen proizvodima koji se mogu naneti i spolja.

Spoljašnji završni radovi

Izuzetni materijali

Istraživačka aktivnost u okviru trendova u arhitekturi i svetu dizajna, sa naročitim naglaskom na ekološke uticaje, je preliminarna u izdvajanju sirovina.

Samo najbolji materijali ulaze u proces proizvodnje, odabrani preciznom procenom dobavljača, na osnovu visokih standarda kvaliteta.

Istraživanje i eksperimenti, inovacije i tehnologija sa izrazitim naglaskom na arhitektonske materijale pogodne za dizajn, su vodeći principi u kreiranju novih rešenja za uređenje unutrašnjeg prostora. Njihovo prisustvo u stambenom prostoru i uticaj na okolinu su krucijalni faktori u selekciji i razvoju novih proizvoda.

Izuzetni materijali

Kvalitet, pre svega

Od 1998 Colorificio San Marco je sertifikovao sistema za upravljanje kvalitetom u skladom sa normom UNI EN ISO 9001. Cilj sistema je standardizacija i rukovođenje svim korporativnim procesima, od projektovanja do koordinacije sa dobavljačima sirovina, od testova i kontrole ulaznog i izlaznog materijala do stalne kontrole proizvodnih procesa koji svakom klijentu uvek nude integrisana rešenja od poverenja koja ispunjavaju i najzahtevnija očekivanja.

Stoga za vreme projektovanja i razvoja, sirovine i završni proizvodi se testiraju u internoj laboratoriji i u nezavisnim istraživačkim centrima koji proveravaju kvalitet celokupne ponude San Marco uzimajući evropske i međunarodne norme kao referentne.

Kvalitet, pre svega

Savremeno zanatstvo

San Marco Group Spa još uvek koristi mnoge tehnike i materijale koji se koriste u realizaciji tradicionalnih efekata, industrijalizujući proizvodne faze i omogućavajući rasprostranjenost na osnovu referentnih estetskih normi savremenog uređenja.

Naročito, za proizvodnju proizvoda na bazi kreča, koristi se samo izuzetno čist kreč, dobijen kalcinacijom najboljih karbonata.

Među njima, dokaz izvrsnosti je Marmorino Classico: dekorativan istorijski element i tipični izraz venecijanske regije, replika je drevnog proizvoda, sa zanatskom strašću, u modrenim proizvodnim postrojenjima kompanije, prema drevnim uputstvima umetničkih radionica i zanatlija iz Venecije.

Lakoća nanošenja

lakoća nanošenja svih proizvoda San Marco, zajedno sa širokim asortimanom boja, omogućava dočaravanje prestižne atmosfere, oplemenjujući enterijer privatnih i radnih prostorija i lokala za komercijalnu upotrebu.

Linija Decorativi nudi kompletne integrisane sisteme koji obezbeđuju sve neophodne proizvode za pravilnu primenu odabranog finiša sa maksimalnom lakoćom nanošenja i najboljim finalnim estetskim rezultatima.

Savremeno zanatstvo

Pretplatite se na newsletter

Ostanite u toku sa svim novostima u vezi sa Decorativi San Marco