alphabetical arrow-down arrow-right download email fax filter link logo-decorativi-sanmarcologo-decorativi-sanmarco_old logo-sanmarco marker pagenav-grid pagenav-left pagenav-right pin play search share slider-arrow-left slider-arrow-right social-facebook social-googleplus social-linkedin social-pinterest social-twitter social-youtube telephone texture web wsd

GRIMANI

DEKORATIVNI ZAVRŠNI PREMAZ ZA ENTERIJERE – ZA RAZNE VRSTE POVRŠINA - S IZGLEDOM METALA

GRIMANI

DEKORATIVNI ZAVRŠNI PREMAZ ZA ENTERIJERE – ZA RAZNE VRSTE POVRŠINA - S IZGLEDOM METALA

GRIMANI je dekorativno sredstvo za završnu obradu raznovrsnih površina savremene arhitekture premazivanjem i dekorisanjem.
GRIMANI odlično prijanja i jako je fleksibilan pri korišćenju. Ne samo da se za pregradne zidove i tipične površine u stanovima postiže rezultat kao kod pravog modnog dizajna, već je to isto slučaj i sa dopunskim predmetima u tim prostorijama, senilima, konzolama, okvirima i sitnim nameštajem. Ovi predmeti dobiće novu živost u vidu elegantne teksture mekih odsjaja, u rasponu od polusjajnih pa sve do briljantnih, ovisno o uglu upadnog svetla. GRIMANI omogućuje postizanje brojnih estetskih efekata uz veliku lakoću primene.
GRIMANI ima krajnje nizak sadržaj isparljivih jedinjenja, nema u sebi formaldehida i plastifikatora, tako da je specifično podesan za bojenje enterijera koji se posle neće morati dugo provetravati pre nego što se korisnici u njih vrate.

 • Kist, inox gleter
  Alat Kist, inox gleter
 • Pokrivna moć
 • 1-2
  Broj slojeva 1-2
 • spremno za korišćenje, razređuje se najviše do 20%
  Razređivanje (mala četka) spremno za korišćenje, razređuje se najviše do 20%
 • Razređivanje (gleter)
 • Nijansiranje sistem Marcromie
  Marcromie Nijansiranje sistem Marcromie
 • A+
  A+

video

Pretplatite se na newsletter

Ostanite u toku sa svim novostima u vezi sa Decorativi San Marco