alphabetical arrow-down arrow-right download email fax filter link logo-decorativi-sanmarcologo-decorativi-sanmarco_old logo-sanmarco marker pagenav-grid pagenav-left pagenav-right pin play search share slider-arrow-left slider-arrow-right social-facebook social-googleplus social-linkedin social-pinterest social-twitter social-youtube telephone texture web wsd

Usluge

Širina i fleksibilnost linije Decorativi San Marco pruža klijentu izuzetan, napredan alat koji komunicira sa širom okolinom, koja uključuje stručnjake za boju kao i projektante, arhitekte, dekoratere enterijera i privatne naručioce.

Rešenja po meri

Kao tkanina, nameštaj, presvlaka namenjena samo jednom projektu, i dekorativni element čini integralni deo unutrašnjeg uređenja i stoga zahteva visok stepen personalizacije.

Širina i fleksibilnost linije Decorativi San Marco pruža klijentu izuzetan, napredan alat koji komunicira sa širom okolinom, koja uključuje stručnjake za boju kao i projektante, arhitekte, dekoratere enterijera i privatne naručioce.

Zahvaljujući kompetentnosti i tehničke podrške San Marco, svaki projektant može predložiti inovativna rešenja, proučena na osnovu arhitektonskih težnji i težnji savremenog dizajna, ili u zavisnosti od konteksta i primene prostora, bez ikakvog nametanja ustaljenih kanona u proizvodima i efektima.

  • Rešenja po meri
  • Rešenja po meri
  • Rešenja po meri
  • Rešenja po meri

Podrška klijentima

San Marco Group Spa nudi profesionalne usluge i podršku u svakoj fazi, od projekta do realizacije. Od izbora materijala do podrške na gradilištu, kompanija je uz klijenta kao podrška izbora alatom i odgovarajućim uslugama koje prednjače.

Zahvaljujući posebnom sistemu bojenja Marcromie, svaki prodavac ima na raspolaganju izuzetno širok asortiman boja koje može sasvim nezavisno da dobije.
Efikasna podrška pre i nakon prodaje na teritoriji Italije i 80 drugih zemalja je uvek dostupna putem besplatnog broja čijim se pozivanjem dobijaju brzi odgovori i rešenja na sva tehnička pitanja u vezi sa proizvodima, sistemima i ciklusima primene.
Kreativnost kao forma inovacije se ispoljava i u realizaciji inovacija sredstava za komunikaciju za podršku proizvoda, kao što su tehnička uputstva, katalozi.
Palete boja su izrađene sa stvarnim bojama, koje se nanose ručno, zanatskom preciznošću, koje imaju veliki uticaj i vrednost, proučavane su da bi se preporučila najbolja rešenja za uređenje prema aktuelnim trendovima i neobično lepi efekti.
Turtorijali sa objašnjenjima o načinima korišćenja se povremeno objavljuju na YouTube kanalu preduzeća, dok se svaka novost u vezi sa proizvodima objavljuje i deli na internet stranici koja se redovno ažurira, i na kanalima kompanije na društvenim mrežama.
Velika pažnja se na posletku posvećuje predstavljanju rešenja u nesumnjivo italijanskom stilu i valorizaciji nasleđa realizacije koji ilustruje važnost izbora efekata i teksture u dizajnu enterijera.
  • Podrška klijentima
  • Podrška klijentima
  • Podrška klijentima

Obuka: Labforpro

Kompanija oduvek snažno veruje u obuku kao kardinalnu tačku same politike kompanije i smatra je jednom od alata za uspeh i kompetitivnost svojih klijenata na tržištu.

Stoga organizuje sopstvene obrazovne kurseve za teorijsku i praktičnu obuku posvećene kompanijama koje primenjuju proizvode i realizuje ih bilo u sedištu firme, ili kod distributera.

Laboratorije za profesionalnu obuku (LAB FOR PRO) su oživele pravu strukturu stalnih centara za obuku, gde stručnjak može da usavršava svoje veštine i susreće se sa stručnjacima i tehničkim licima, da sa maksimalnom profesionalnošću zadovolji svaki poseban zahtev svoje klijentele.

Predloženi kursevi, namenjeni distributerima i stručnjacima za nanošenje, su izuzetno inovativni u formulaciji jer se redovno ažuriraju sadržaji i moduli da bi uvek bili u toku sa stalnim razvojem tržišta i da bi sa maksimalnom profesionalnošću mogli da zadovolje svaki poseban zahtev klijentele.

Na taj način svaki stručnjak za boju, u italiji ili van nje, pronalazi u San Marco-u referentnu tačku za svoj profesionalni razvoj, zahvaljujući višestrukim mogućnostima za konsultacije sa tehničkim timom kompanije.

Obuka: Labforpro

Pretplatite se na newsletter

Ostanite u toku sa svim novostima u vezi sa Decorativi San Marco